T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BALÇOVA - Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzik ve Sahne Sanatları Lisesi

Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzik ve Sahne Sanatları Lisesi

İnciraltı Mahallesi Yavuz Bingöl Sanat Sokak No2 Balçova / İZMİR
Vizyon
VİZYON Müzik ve Sahne sanatlarının tüm alanlarında hizmet verebilecek biçimde eğitim vermek, gerçekleştireceği sanatsal etkinliklerle ulusal ve uluslararası düzeyde referans kaynağı olan seçkin bir kurum kimliğine ulaşmaktır.
Misyon
MİSYON Devlet Konservatuvarı, eğitim- öğretim, araştırma ve sanatsal etkinliklerini evrensel standartlarda yürüterek, öğrencilerimizin sanatsal ve kültürel gelişimine katkıda bulunacak, bu yolla toplumun sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine katkı sağlayacak aydın ve nitelikli bireyler yetiştirmektir.
Rehber Öğretmen :
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :Örgün Öğretim
Jeotermal
ADSL (1 Mbit)
Ulaşım
Ulaşım, F.Altay Meydanına tüm toplu ulaşım araçları ile ulaştıktan sonra, Narlıdere ilçesi yönündeki tüm ulaşım araçalrı güzergahındadır.
Yerleşim Yeri
İzmir Balçova İlçesi, İnciraltı Mahallesi sınırları içerisinde, Mithatpaşa Caddesi üzerinde, ana güzergahtadır okulumuz
Balçova ilçe merkezine yaklaşık olarak 1km mesafededir.